Beleggen in China

Beleggingskans

In China is de enorme middenklasse in rap tempo bezig aan een grote inhaalslag. De lage lonen, die lange tijd Westerse bedrijven voor hun productie naar Azië lokten, zijn verleden tijd en Chinezen hebben nu veel meer koopkracht. En dat is goed nieuws voor de Chinese bedrijven die hun producten en diensten leveren aan al die nieuwe consumenten. Robeco Chinese A-Share Equities maakt het nu mogelijk om te beleggen in deze lokale Chinese aandelen.

Robeco Chinese A-Share Equities

Beleggen in de Chinese welvaartsgroei

  • Share
Robeco Chinese A-Share Equities

Beleggen in de Chinese welvaartsgroei

Koop dit fonds
  • Inspelen op groeiende Chinese consumptie
  • Portefeuille van lokale bedrijven
  • Selectie door eigen researchteam in Shanghai

Kansen in lokale Chinese markt

De Chinese aandelenmarkt is de op 1 na grootste ter wereld. Verreweg het grootste gedeelte daarvan (70%) bestaat uit aandelen van lokale Chinese bedrijven. Bedrijven dus, waarvan de aandelen zijn genoteerd aan de binnenlandse beurzen van China. Dit deel van de aandelenmarkt, vol interessante beleggingskansen, bleef tot voor kort buiten bereik van de meeste buitenlandse beleggers.

Direct toegang tot enorme markt

Robeco is nu een van de vermogensbeheerders die toestemming heeft om te beleggen in de lokale Chinese markt. Je kon al beleggen in Chinese aandelen zoals Alibaba en Tencent via het Robeco Chinese Equities. Nu voegen we daar Robeco Chinese A-share Equities aan toe, waarmee je als buitenlander eindelijk ook direct toegang krijgt tot de enorme lokale Chinese aandelenmarkt.

Aantrekkelijke waardering

Aandelen uit opkomende markten zijn nu nog aantrekkelijk gewaardeerd in vergelijking met Europese en Amerikaanse aandelen. Bovendien maken lokale Chinese aandelen sinds kort deel uit van de prestigieuze MSCI Emerging Markets Index. Reuters voorspelt dat de komende tien jaar meer beleggers naar de Chinese financiële markten trekken. De Chinese middenklasse zal immers naar verwachting nog zeker tot 2030 groeien.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten