Service & Contact > Samenwerking Robeco en Van Lanschot Kempen

Samenwerking Robeco en Van Lanschot Kempen

Robeco en Van Lanschot Kempen gaan een langdurige samenwerking aan. Robeco brengt haar particuliere en MKB-klanten met een Robecorekening onder bij Evi van Lanschot, onderdeel van Van Lanschot Kempen. We brengen hiermee de kennis en ervaring van twee beleggingshuizen, met een lange Nederlandse geschiedenis, bij elkaar.

Overgang

  • Voorlopig worden je Robecoportefeuille en Evi beleggingen niet samengevoegd. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan informeren we je hierover.

  • De geschiedenis van Van Lanschot gaat terug tot 1737. Evi van Lanschot bestaat inmiddels 10 jaar en is zeer succesvol in online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht.

  • Je kunt blijven beleggen in Robecofondsen. Bovendien zal op korte termijn sparen weer mogelijk worden op de Robecorekening. Ook zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om de website te veranderen naar de huisstijl van Evi van Lanschot. Vanaf dat moment is Evi van Lanschot de afzender van alle communicatie.

Dienstverlening

  • Evi van Lanschot biedt klanten uitstekende dienstverlening met persoonlijke aandacht. Evi van Lanschot bezit veel beleggingskennis en heeft de ambitie om de online dienstverlening verder te ontwikkelen. Klanten kunnen op termijn profiteren van de ruimere mogelijkheden van deze krachtenbundeling. Zo wordt binnenkort sparen weer mogelijk op uw Robecorekening. De beleggingsoplossingen van Robeco blijven, ook in de toekomst, beschikbaar.

  • We zijn gestart met de voorbereidingen om sparen via je huidige rekening weer mogelijk te maken. We verwachten dat dit jaar te kunnen aanbieden.

  • Zowel Robeco als Evi van Lanschot bieden hun dienstverlening online aan. De inlog-app en Mijn Robeco blijven voorlopig bestaan en in de toekomst gaan we onderzoeken hoe we klanten online nog beter kunnen bedienen.

  • Heb je je sinds december 2020 geïdentificeerd bij Robeco en is je klantdossier in orde? Dan hoef je je niet opnieuw te identificeren bij Evi van Lanschot. Moet je je nog identificeren voor de Robecorekening? Dan staat er een mededeling voor je klaar in Mijn Robeco. Mogelijk is dan ook je rekening geblokkeerd.

Beleggingen

  • Je behoudt je bestaande beleggingen en ook kun je Robecofondsen blijven aan- en verkopen. Verandert er in de toekomst iets rondom de beleggingsfondsen en -oplossingen, dan informeren we je hierover.

  • De Robeco fondsmanagers blijven verantwoordelijk voor het beheer van de Robecofondsen. Zij analyseren de markten, stellen de fondsen samen, en kopen of verkopen de aandelen of obligaties binnen de fondsen.

  • Zowel Robeco als Evi van Lanschot zijn voorlopers op het gebied van duurzaamheid en beleggen met oog voor mens, milieu en maatschappij. De jarenlange ervaring en kennis zorgen voor een gefundeerde kijk op duurzame thema’s, zoals bijvoorbeeld de klimaattransitie, biodiversiteit en langer gezond leven. Met onze beleggingen willen we een positieve bijdrage leveren aan deze thema’s zodat we waarde toevoegen voor de klant en tegelijkertijd streven naar bescherming van de planeet voor de generaties van nu en straks.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten