Tegenrekening wijzigen

U kunt bij Robeco op ieder moment geld opnemen naar een van tevoren opgegeven tegenrekening. De tegenrekening is een Nederlandse betaalrekening op naam van de rekeninghouder(s). Daarnaast kunt u ook andere Robecorekeningen als tegenrekening aanhouden. U kunt maximaal zes tegenrekeningen aanhouden per Robecorekening. Het wijzigen van een tegenrekening dient u via een formulier aan ons door te geven en moet door de rekeninghouders bevestigd worden via een bevestigingslink.

Tegenrekening wijzigen

  • Uw tegenrekening wijzigt u eenvoudig met het formulier Wijziging tegenrekening in Mijn Robeco. 
  • Let op de vereiste handtekeningen en aanvullende gegevens die op het formulier worden vermeld. 
  • U kunt het formulier en de aanvullende gegevens uploaden in Mijn Robeco door bij Mijn Gegevens te kiezen voor Document uploaden 
  • Na verwerking van het formulier moet de nieuwe tegenrekening bevestigd worden door de rekeninghouder(s) via een bevestigingslink. 

Wijziging tegenrekening particulier

Wijziging tegenrekening zakelijk

Bevestiging tegenrekening

Zodra wij uw wijzigingsformulier hebben verwerkt, ontvangen alle rekeningbevoegden een e-mail om de tegenrekening te bevestigen. De tegenrekening is pas actief als alle rekeningbevoegden de tegenrekening hebben bevestigd.

Overzicht van uw tegenrekeningen

In de rekeninginstellingen in Mijn Robeco kunt u per Robecorekening een overzicht vinden van de gekoppelde tegenrekeningen. De tenaamstelling van de gekoppelde tegenrekeningen wordt hierbij ook getoond.

Buitenlandse tegenrekening

Het is niet mogelijk om een buitenlandse tegenrekening op te nemen als tegenrekening tenzij u de relatie wenst te beeindigen en geen Nederlandse betaalrekening meer heeft. Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers via het nummer 010 – 224 12 25.

Neem contact op

Heeft u vragen over het wijzigen van een tegenrekening? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens:

Telefoonnummer:
010 – 224 12 25

E-mailadres:
klantenservice@robeco.nl

Chat:
Start een chatgesprek

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten