Terug naar overzicht

Transactieoverzicht

Al uw verwerkte transacties kunt u per rekening eenvoudig terugvinden in het Transactieoverzicht in Mijn Robeco. Ook de openstaande opnames en aan- en verkoopopdrachten vindt u daar terug. Zo kunt u in een oogopslag een actueel overzicht inzien.

Openstaande opdrachten

  • Onder het kopje Openstaande opdrachten in Mijn Robeco vindt u zowel openstaande aan- en verkoopopdrachten als openstaande opnames terug. Aan- en verkoopopdrachten kunt u annuleren of aanpassen tot 14:00 uur. Opnames kunnen niet aangepast of geannuleerd worden. 
  • Wenst u uw aan- of verkoopopdracht vooraf te bespreken met een van de beleggingsspecialisten van Robeco? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 010 224 2444 of via de chat.

Verwerkte transacties

  • Onder het kopje Verwerkte transacties in Mijn Robeco vindt u alle historische transacties terug. Met behulp van de zoekbalk kunt u eenvoudig een of meerdere specifieke transacties terugvinden.  
  • Daarnaast kunt u met behulp van de datumfilter een specifieke periode selecteren. Uiteraard kunt u alle transacties of een selectie daarvan in een PDF-bestand downloaden door onderaan de pagina op Download totaaloverzicht te klikken. Ga direct naar Transactieoverzicht.

E-mailbevestigingen van transacties

  • Wilt u per e-mail bevestigingen ontvangen van uw aan- en verkopen, stortingen en opnames? Meld u dan aan voor het transactie e-mails abonnement in Mijn Robeco.
    Activeer de transactie e-mails

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten