RobecoSAM Circular Economy Equities F EUR

Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends
Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends
Investeer in het verbeteren, delen en recyclen van schaarse goederen en grondstoffen. Beleg met dit fonds in slimme oplossingen en groei mee met deze duurzame trend.
Rendement en Risico
Een hoge risico- en rendementsverwachting duidt op een hoger beleggingsrisico, en doorgaans op een hoger rendement. Onthoud dat je nooit zekerheid over je rendement hebt.
Morningstar
De Morningstar Rating is een objectieve maatstaf voor de prestaties van een beleggingsfonds. Morningstar vergelijkt fondsen binnen een categorie op basis van historisch rendement, gecorrigeerd voor risicoprofiel en (beheer)kosten. Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering.
Rendement afgelopen 3 jaar
8,89%
Dividend
Dividend is een uitbetaling van winst aan de aandeelhouders. Het dividend wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar uitgekeerd.
Nee
Categorie
Aandelen

Rendement

per
Rendement

3 jaar- en 5 jaarrendement tonen het gemiddeld rendement per jaar. YTD (year-to-date) het rendement vanaf het vorig jaareinde tot de datum waarop de informatie werd ververst. Alleen bij een update per eind december is het ytd-rendement daardoor gelijk aan het jaarrendement.

Periode Rendement (%)
1 jaar 6,83
3 jaar 8,89
Dit jaar 11,55
Sinds start 8,63

Gemiddeld rendement per jaar. Een periode korter dan een jaar is niet representatief voor de prestaties op langere termijn. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Over het fonds

We verbruiken veel meer grondstoffen dan de aarde kan maken. En dus moeten we er zuiniger mee omspringen. Met RobecoSAM Circular Economy Equities investeer je in 40 à 80 voorlopers van de kringloopeconomie. Dat zijn veelbelovende bedrijven, die met slimme oplossingen en nieuwe technologieën bijdragen aan duurzame oplossingen

In dit fonds wordt € 184 miljoen belegd

Natalie Falkman Fondsmanager

Lees meer

Verberg

Natalie Falkman is portefeuillemanager van de RobecoSAM Circular Economy Equities-strategie. Voordat ze in 2022 in dienst kwam bij Robeco, was ze portefeuillemanager voor Kapitalinvest, een wereldwijd aandelenfonds met een vijfsterrenrating van Morningstar, bij Swedbank Robur in Stockholm. Daarvoor was ze werkzaam als Head of Emerging Markets Research bij Carnegie (voorheen HQ Bank), eerst gericht op Oost-Europa en Afrika en daarna op Scandinavische aandelen. Ze begon haar carrière in 2002 als aandelenanalist bij Deutsche Bank in Moskou, gericht op de sectoren nutsbedrijven en transport. Natalie is afgestudeerd in finance aan de Stockholm School of Economics.

Verberg

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn 0,97%.

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op 0,25%. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Ga naar de rekentool

RobecoSAM Circular Economy Equities F EUR

Investeer in het verbeteren, delen en recyclen van schaarse goederen en grondstoffen. Beleg met dit fonds in slimme oplossingen en groei mee met deze duurzame trend.
Koop dit fonds

Niet gevonden wat je zocht?

Veelgestelde vragen

  • U klikt op 'koop dit fonds' op deze pagina. Vervolgens klikt u op 'selectie aankopen' u wordt nu doorgeleid naar uw Mijn Robeco omgeving. Hier voert u het gewenste bedrag in.

  • Indien u op een beursdag vóór 14:00 uur een opdracht geeft, wordt deze tegen de koers van de volgende beursdag uitgevoerd. Plaatst u een order na 14:00 uur komt er één beursdag bij.

  • Uw portefeuillerendement vindt u overzichtelijk terug via 'Rendement' in het menu in Mijn Robeco.

Hulp nodig? We staan voor je klaar.

  • Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen
  • Je eigen vraag stellen via de zoekbalk
  • Spreek een medewerker via chat of telefoon

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten