RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities F EUR

Dit fonds belegt met oog voor mens, milieu en maatschappij
Dit fonds belegt met oog voor mens, milieu en maatschappij
Draag bij aan een belangrijk maatschappelijk effect en beleg wereldwijd in bedrijven die vooroplopen bij het stimuleren van genderdiversiteit en gendergelijkheid.
Rendement en Risico
Een hoge risico- en rendementsverwachting duidt op een hoger beleggingsrisico, en doorgaans op een hoger rendement. Onthoud dat je nooit zekerheid over je rendement hebt.
Morningstar
De Morningstar Rating is een objectieve maatstaf voor de prestaties van een beleggingsfonds. Morningstar vergelijkt fondsen binnen een categorie op basis van historisch rendement, gecorrigeerd voor risicoprofiel en (beheer)kosten. Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering.
Rendement afgelopen 3 jaar
12,55%
Dividend
Dividend is een uitbetaling van winst aan de aandeelhouders. Het dividend wordt maandelijks, per kwartaal of per jaar uitgekeerd.
Nee
Categorie
Aandelen

Rendement

per
Rendement

3 jaar- en 5 jaarrendement tonen het gemiddeld rendement per jaar. YTD (year-to-date) het rendement vanaf het vorig jaareinde tot de datum waarop de informatie werd ververst. Alleen bij een update per eind december is het ytd-rendement daardoor gelijk aan het jaarrendement.

Periode Rendement (%)
1 jaar 22,52
3 jaar 12,55
5 jaar 13,34
Dit jaar 18,31
Sinds start 13,78

Over het fonds

De RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities Strategy belegt wereldwijd in bedrijven die vooroplopen bij het stimuleren van genderdiversiteit en gendergelijkheid. Deze bedrijven presteren beter dan sectorgenoten die het niet doen. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen blijft wereldwijd een belangrijke thema. Dit fonds streeft een hoog rendement na in combinatie met het realiseren van een positief maatschappelijk effect.

In dit fonds wordt € 266 miljoen belegd

Audrey Kaplan Fondsmanager

Lees meer

Verberg

Audrey Kaplan is portefeuillemanager voor de Robeco Sustainable Global Stars Equities-strategie, waarvoor ze zich richt op financiële dienstverlening, consument defensief en portefeuilleopbouw, en voor de RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities-strategie. Ze kwam in 2021 in dienst bij Robeco. Daarvoor was zij hoofd van Global Equity Strategy bij Wells Fargo Investment Institute (New York). Voordat ze bij Wells Fargo in dienst trad, was Audrey werkzaam als hoofd van het International Equity Team en als senior portefeuillemanager bij Federated Investors, Inc. (New York, tegenwoordig Federated Hermes). Eerder in haar carrière heeft ze in Europa onderzoek gedaan bij Merrill Lynch International (Londen) en in Azië bij Salomon Brothers, Inc. (Tokio). Audrey begon haar carrière in 1989. Ze heeft een master in Finance van de London Business School en een bachelor in Computer & Systems Engineering van het Rensselaer Polytechnic Institute.

Verberg

Kosten

De lopende fondskosten van dit fonds zijn 0,91%.

De fondsmanager kan de beleggingen in het fonds wijzigen. De daaraan verbonden kosten zijn ingeschat op 0,04%. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en worden niet apart in rekening gebracht. Naast de fondskosten betaal je dienstverleningskosten.

Ga naar de rekentool

RobecoSAM Global Gender Equality Impact Equities F EUR

Draag bij aan een belangrijk maatschappelijk effect en beleg wereldwijd in bedrijven die vooroplopen bij het stimuleren van genderdiversiteit en gendergelijkheid.
Koop dit fonds

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Verberg contact opnemen

Veelgestelde vragen

  • Mijn Robeco, uw persoonlijke pagina op onze site, is beveiligd met een wachtwoord dat u zelf heeft gekozen. Als u uw keuze maakt, toetsen wij de sterkte van uw wachtwoord. Dit moet immers niet makkelijk te raden zijn. Als extra voorzorgsmaatregel kunt u uw wachtwoorden het beste regelmatig wijzigen, het liefst minstens eens in de drie maanden. Het is niet verantwoord om langer dan een jaar hetzelfde wachtwoord aan te houden.

    Wilt u verder weten welke veiligheidsmaatregelen wij en uzelf kunt treffen om veilig te bankieren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over Veiligheid onder de categorie Dienstverlening.

  • U kunt zelf uw e-mailadres wijzigen in Mijn Robeco onder Gegevens & abonnementen. Heeft u nog geen e-mailadres doorgegeven of kunt u niet meer bij uw oude e-mailbox om de wijziging te bevestigen? Gebruik dan het formulier Opgave e-mailadres.

Met een medewerker spreken?

Door de enorme drukte zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wilt u toch contact met ons opnemen dan zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Chatten

In gesprek
Chat offline

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten