De Website van het Jaar-verkiezing is van start gegaan. Het publiek kan in 24 categorieën zijn favoriete website kiezen. In de categorie ‘Banken en beleggen’ is www.robeco.nl één van de twaalf trotse genomineerden. Stemt u op ons?

Dit jaar zijn er ook voor de stemmers leuke prijzen te winnen. Er worden een Samsung Ultra HD TV, twee Apple Watches en vijf AKG koptelefoons verloot onder de stemmers. U kunt tot 6 november uw stem uitbrengen.

De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dé ‘Website van het Jaar’ noemen.

Vorig jaar werden er bijna 1 miljoen stemmen uitgebracht. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Awardshow op 26 november.

Breng ook uw stem uit en win wellicht een leuke prijs!