Tijd om de balans op te maken

Hoe gaan Robecobeleggers om met schommelingen, pieken en dalen, hoeveel klanten beleggen voor hun kinderen? En wist je bijvoorbeeld dat 43% van de Robecoklanten het belangrijk vindt om financieel onafhankelijk te zijn? Dit en meer zochten we voor je uit, in de Beleggersbalans 2018. Maak ook de balans op en kijk welke plannen je hebt voor het nieuwe jaar.

Bepaal allereerst of beleggen aansluit bij jouw wensen. Een handig hulpmiddel is onze Checklist sparen of beleggen (PDF). Zorg dat je de basisregels kent voordat je begint met beleggen.

Beleggen

Wat is jouw doel?

Beleggen doe je om een doel te bereiken, wanneer je dat doel wilt bereiken is bepalend hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hoe meer rendement je wilt behalen, hoe hoger het risico je bereid moet zijn om te nemen. Maar je belegging kan ook in waarde dalen, dus beleg alleen met geld dat je over hebt. En houd buiten je beleggingen om een buffer voor onverwachtse uitgaven. Bereken hieronder wat beleggen jou op kan leveren.

  • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Kies je Robeco
ONE variant

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds die je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds die je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Resultaten Beleggersbalans 2018

Download pdf met alle resultaten van Beleggersbalans 2018

Geselecteerde fondsen

Rendement (3 jaar)
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten