Tijd om de balans op te maken

Hoe gaan Robecobeleggers om met schommelingen, pieken en dalen? Wist je bijvoorbeeld dat tijdens de laatste beursdip 83% van de ONE-klanten vasthield aan z’n strategie? Dit en meer zochten we voor je uit, in de Beleggersbalans 2018. Maak ook de balans op en kijk welke plannen je hebt voor het nieuwe jaar. Zet Robeco ook in 2019 weer voor jou aan het werk. Is jouw doel nog in zicht? Ontdek met de Robeco Geldmeter wat elke extra inleg je kan opleveren.

Beleggen

Wat is jouw doel?

Beleggen doe je om een doel te bereiken, wanneer je dat doel wilt bereiken is bepalend hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hoe meer rendement je wilt behalen, hoe hoger het risico je bereid moet zijn om te nemen. Maar je belegging kan ook in waarde dalen, dus beleg alleen met geld dat je over hebt. En houd buiten je beleggingen om een buffer voor onverwachtse uitgaven. Bereken hieronder wat beleggen jou op kan leveren.

  • e

Verwacht resultaat: 17.143

(Totale investering: € 12.500,- ) Extra inleggen

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds die je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Let op: het werkelijke rendement is afhankelijk van de prestaties van het beleggingsfonds die je kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

Bekijk de nieuwe Robeco ONE Kwartaalupdate

De laatste maanden van 2018 kenmerkten zich door een snel draaiend sentiment. Van uitgesproken positief via zorgelijk naar uitgesproken negatief. Ontdek in de nieuwe kwartaalupdate wat dit betekende voor de Robeco ONE portefeuilles. In het interview lichten wij de huidige beurssituatie verder toe. Lees je liever de schriftelijke versie? Download dan even de PDF.

Ontdek Robeco ONE Duurzaam

Met duurzaam beleggen kun je zeer effectief werken aan een duurzame toekomst zonder je rendement uit het oog te verliezen. Sterker nog, aandacht voor duurzaamheid levert rendement op. Met deze nieuwe ONE-variant beleg je in bedrijven en overheden die de strijd aangaan met wereldwijde problemen zoals klimaatverandering, schending van mensenrechten en schaarse natuurlijke grondstoffen.
Ontdek ONE Duurzaam.

Resultaten Beleggersbalans 2018

Download pdf met alle resultaten van Beleggersbalans 2018

Geselecteerde fondsen

Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
2Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten