De Robeco app verdwijnt: tijd voor iets nieuws

| Uw geld

Robeco gaat de Mijn Robeco omgeving volledig vernieuwen. Het wordt nog veiliger en makkelijker om op een smartphone je portefeuille in te zien of aan- en verkooporders door te voeren. Een gevolg is dat de Robeco app overbodig wordt. Vanaf 28 oktober kun je deze niet meer gebruiken.

  • Share

Mijn Robeco wordt vernieuwd. Behalve een frisser uiterlijk, krijgt de online omgeving ook enkele nieuwe mogelijkheden. Aan- en verkopen van fondsen gaat straks bijvoorbeeld op een andere manier. Waar je vroeger eerst geld op je Robecorekening moest storten voordat je een beleggingsfonds kon aankopen, verlopen deze transacties straks via iDeal-betalingen. Dit betekent dat het bedrag voor nieuwe aankopen rechtstreeks wordt afgeschreven van je tegenrekening. Hierop krijg je ook de opbrengst van de verkopen gestort.

Mobiel op de eerste plaats

De vernieuwde Mijn Robeco is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik op mobiele apparaten, zoals een smartphone of tablet. Zodra er iets verandert in de Mijn Robeco omgeving, gebeurt dat bij alle browservarianten. Hierdoor zie je altijd de meest actuele website op je favoriete apparaat; of dat nou een smartphone, tablet of laptop is. Dat is een voordeel ten opzichte van de Robeco app, waarin aanpassingen soms pas na enige tijd via een grotere update werden verwerkt. Een ander voordeel is dat de mobiele website gebruik maakt van verificatie in twee stappen via de Robeco Inlog App. Dankzij deze extra beveiligingslaag ben jij de enige persoon die toegang heeft tot je Robecorekening – zelfs als jouw wachtwoord in de verkeerde handen valt.

Sneller en veiliger

De Robeco app bestaat inmiddels meer dan tien jaar. Hoewel de app regelmatig een update heeft gekregen, komt uit klantenonderzoek naar voren dat deze volgens sommige gebruikers verouderd aanvoelt. We begrijpen dat het voor gebruikers van de Robeco app lastig kan zijn om te wennen aan de mobiele website. Deze biedt echter grote voordelen wat betreft veiligheid en de snelheid waarmee we je op de hoogte kunnen houden. Bovendien is de nieuwe Mijn Robeco omgeving samen met een klantpanel ontwikkeld. Hierdoor zijn veel gebruikte handelingen makkelijk te begrijpen zijn, zodat de nieuwe omgeving waarschijnlijk snel zal wennen.

Om gebruik te maken van de Mijn Robeco omgeving op een smartphone of tablet, moet u de Robeco Inlog App installeren. U kunt daar hier meer over lezen. Vanaf 28 oktober kunt u de Mijn Robeco app niet meer gebruiken.

Gerelateerde onderwerpen

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten