Wie is Douwe Macaré?

| Beleggen

Douwe is 26 jaar en geboren en getogen in Arnhem. Hij is Nederlands topskater en zit in het olympisch skateboardteam. Zijn doel is om in september het NK Skateboarden te winnen.

  • Share

Lekker springen van double-sets of een goeie sessie op een paar ledges, het maakt niet uit want hij vermaakt zich overal. (Jaja, we leren nog wat van Douwe met deze hippe termen) Hij staat ook bekend om z’n positieve mentaliteit en z’n passie voor de kickflip luisterend naar oldschool hiphop. Goeie tijden, gelach en dikke flip tricks: 3 dingen die zeker gebeuren bij de volgende street spot waar Douwe passeert.Naast al het plezier sleept hij ook geweldige resultaten binnen. In 2016 haalde hij de tweede plek bij de Red Bull Hold the Line contest in London, de Skate World Cup in Graz en bij het NK Skateboarden. Douwe werd in 2015 Nederlands kampioen en gaat all-in terwijl hij niet vergeet dat skateboarden om plezier gaat!

Hij omschrijft zichzelf als vastberaden, gecalculeerd, doelgericht en consequent.

“Wat ik doe is dat ik bij een klein stapje begin en zo stapsgewijs naar het grootste wat ik denk te kunnen, toe werk. Met de risico’s die ik neem probeer ik wel wijsheid en lef af te wegen.”

Hij heeft een helder doel voor ogen, hij is vastberaden en weet dat de reis ernaar toe deel is van zijn droom. Je wordt geen Nederlands kampioen skateboarden zonder goede voorbereiding, hard te werken en te onderzoeken waar je grenzen liggen. 

Douwe bereikt meer met Robeco #AchieveMore. 


*
Double sets: een trap met een lang tussenstuk ertussen
Hubba: een zeer brede trapleuning 
Ledge: richel
Rail: metalen buis
Kickflip: skateboard draait 360 graden over zijn as.

Gerelateerde onderwerpen

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten