Over naar Evi van Lanschot

Op 1 juli 2023 ben je als Robecoklant overgegaan naar Evi van Lanschot. Op deze pagina lees je wat dat voor jou betekent.

Onze dienstverlening blijft hetzelfde

Je houdt je vertrouwde Robecofondsen en je kunt gewoon inloggen in Mijn Robeco. Ook maandbeleggen werkt precies zoals je dat gewend bent. Je hoeft verder niets te doen en we blijven je informeren over eventuele veranderingen.

Inloggen

Nieuwe voorwaarden per 1 juli 2023

Sinds 1 juli 2023 ben je klant van Evi van Lanschot. Evi van Lanschot is onderdeel van Van Lanschot Kempen. Dat is een bank, Robeco is dat niet. Daarom gelden er extra regels, die we hebben opgenomen in de voorwaarden:

 • We gebruiken nu de Algemene Bankvoorwaarden, net als alle andere banken die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Banken. Bij Robeco golden de meeste afspraken uit de Algemene Bankvoorwaarden ook al.
 • Je bent door Evi van Lanschot aangemerkt als niet-professionele belegger. Robeco deed dat ook, maar vermeldde dat niet in de voorwaarden.
 • De Nederlandsche Bank houdt toezicht op Evi van Lanschot, voor Robeco was dat de Autoriteit Financiële Markten.
 • De adresgegevens van Robeco zijn vervangen door die van Evi van Lanschot.
 • We geven meer uitleg over kosten en risico’s en hebben de transactie-overzichten uitgebreid. Dat heeft te maken met de Europese regels waaraan Evi van Lanschot moet voldoen.
 • Je krijgt meer uitleg en waarschuwingen over het internetgebruik en over de bescherming van je geld en je beleggingen.
 • De klachtenregeling van Evi van Lanschot is nu van toepassing.

Bekijk de nieuwe voorwaarden

Meer inzicht in je kosten

Als klant betaal je een vergoeding voor de dienstverlening (dienstverleningskosten) en kosten voor het beheer van je fondsen (fondskosten). Deze kosten veranderen niet met je overgang naar Evi van Lanschot. Wel hebben we het kostenoverzicht in Mijn Robeco uitgebreid. Zo krijg je meer inzicht in de kosten die je betaalt en lees je wat de invloed is van kosten op je rendement.

Toonaangevend in online vermogensopbouw

Robeco en Van Lanschot Kempen hebben een lange geschiedenis. We combineren honderden jaren beleggingskennis en kennen de beleggingswereld door en door. We weten wat er op de beurzen speelt en volgen de ontwikkelingen op de voet. We hebben de kennis om jouw vermogen te laten groeien.

Lees meer over de samenwerking

Per 5 juli: andere naam op je afschrift

Vanaf 5 juli verandert de naam die je op je afschrift van je tegenrekening ziet. Koop je een fonds of incasseren wij maandelijks van je rekening dan zie je St Bewaar EviVanLanschot in plaats van St. Bewaarinstell Robeco. Het incassant-ID blijft hetzelfde: NL60ZZZ856564530000.

Veelgestelde vragen

 • We vinden het jammer dat je het niet eens bent met de overgang en/of de nieuwe voorwaarden. Als je rekening niet geblokkeerd is kun je je rekening online opzeggen in Mijn Robeco onder Rekeninginstellingen.

 • Het is zeker de ambitie om op termijn weer een spaarproduct aan te bieden. Dit zal naar verwachting nog enige tijd duren.

 • Heb je je sinds december 2020 geïdentificeerd bij Robeco en is je klantdossier in orde? Dan hoef je je niet opnieuw te identificeren bij Evi van Lanschot.
  Moet je je nog identificeren bij Robeco? Dan staat er een mededeling voor je klaar in Mijn Robeco. Mogelijk is dan ook je rekening geblokkeerd.

Meer veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact op
Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie? Of wil je door ons gebeld worden? Je bereikt ons op 010 - 224 11 99 of via e-mail op contact@robeco.nl. Onze helpdesk zit voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten