Ranking the stars

  • Sterrenrating van Morningstar als handige keuzehulp
  • Objectieve maatstaf voor fondsprestaties
  • Hoe meer sterren, hoe hoger de waardering

Robeco: In de top van Europese fondsaanbieders

Morningstar plaatste Robeco in het vierde kwartaal van 2018 in de top van Europese fondsaanbieders met de hoogste gemiddelde Morningstar score. Deze kwaliteitsmeting van fondsen door Morningstar is ook beschikbaar in onze fondsselector

Bron: Morningstar

Selecteer hieronder één of meer fondsen met een hoge Morningstar rating

Binnen het Robeco assortiment bieden we diverse fondsen aan met een hoge Morningstar waardering. Zie hieronder een selectie. Wil je weten of onderstaande fondsen aansluiten bij je doel, beleggingstermijn en risicobereidheid. Bekijk dan onze 3 tips voor het inrichten van een goede portefeuille.

Voeg alles toe aan winkelwagen
Dit fonds belegt met oog voor mens, milieu en maatschappij
Investeer in innovatieve basismaterialen en in technieken die zorgen voor meer efficiëntie in de winning, verwerking en het gebruik van grondstoffen.
Beleg in een mix van aandelenfondsen, obligatiefondsen en spaargeld, waarbij het risico geleidelijk wordt afgebouwd tot de einddatum in 2045.
Beleg in ontwikkelde en opkomende landen in Azië en de Pacific, zoals Japan en Australië. Onze fondsmanager heeft een selectie gemaakt van interessante bedrijven.
Behoort tot de grootste fondsen van Robeco
Beleg in aantrekkelijk geprijsde en nog ondergewaardeerde aandelen van kleine, middelgrote en grote bedrijven in de Verenigde Staten.
Dit fonds behoort tot de best presterende fondsen van dit moment Meest gekocht door klanten van Robeco Speel in op actuele ontwikkelingen en veelbelovende trends
Lift mee op de kracht van sterke merken en profiteer van langdurige trends op de consumentenmarkt. Dit fonds belegt in succesvolle internationale consumentenmerken.

Slim beleggen

Bij Robeco bepaal je zelf waarom je wilt beleggen, wanneer je resultaat wilt zien en hoeveel risico je wilt nemen. Beleggen doe je om een doel te bereiken. Wanneer je dat doel wilt bereiken bepaalt hoe lang en met welk risico je een belegging aan kunt gaan. Hierbij geldt: hoe meer rendement je wilt behalen, des te hoger is het risico dat je bereid moet zijn om te nemen. En hoe langer je wilt beleggen, des te groter is de kans dat je een aantrekkelijk rendement behaalt. Maar onthoudt dat je belegging ook in waarde kan dalen. Dus beleg alleen met geld dat je over hebt en zorg dat je buiten jouw beleggingen om een buffer hebt voor onverwachte uitgaven.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten