Robeco PLUS

Selectie Duurzaam Beleggen

Investeren in je toekomst en die van de wereld om je heen

Vijf duurzame fondsen uitgelicht

De fondsen die we hier uitlichten blinken uit in duurzaamheid en hebben de afgelopen drie jaar uitstekend gepresteerd. Beleg in ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor een betere toekomst, en profiteer van de kansen die groeimarkten je bieden. Dat is investeren met rendement.

Houd bij het kiezen van je beleggingen altijd oog voor de risico's: het geld dat je inlegt kan in waarde stijgen, maar ook dalen. Per fonds staat aangegeven wat de risico-indicatie is.

Selecteer hieronder een of meerdere fondsen

Je kunt meerdere fondsen selecteren en direct in een keer aankopen

Voeg alles toe aan winkelwagen
Duurzaam
Dit fonds combineert Robeco’s duurzaamheidsonderzoek met computergestuurde aandelenselectie voor het samenstellen van een wereldwijd gespreide portefeuille.
Duurzaam Winnaar Gouden Stier 2019 in de categorie Duurzaam beleggingsfonds
Beleg duurzaam en investeer in grote Europese bedrijven die veel aandacht besteden aan milieu en maatschappij met aantrekkelijk geprijsde aandelen.
Beleggingskans Top 5 fondsen Duurzaam
Beleggen in slimme energietoepassingen is beleggen in de toekomst. Met deze portefeuille investeer je in duurzame energie, een interessante groeimarkt.
Duurzaam
Investeer in innovatieve basismaterialen en in technieken die zorgen voor meer efficiëntie in de winning, verwerking en het gebruik van grondstoffen.
Beleggingskans Duurzaam
Beleg in bedrijven die oplossingen bieden voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterschaarste en waterkwaliteit en investeer in een betere toekomst.

Robeco ontvangt hoogste duurzaamheidsscore van Verenigde Naties

Robeco heeft in augustus 2019 de hoogst mogelijke beoordeling (A+) behaald in de jaarlijkse duurzaamheidsbeoordeling door de United Nations Principles for Responsible Investment (PRI). De A+ categorie bestaat sinds 2015 en Robeco kwam meteen op alle onderdelen op het hoogste podium terecht. Met de PRI maakt de Verenigde Naties zich sterk om duurzaamheidsprincipes in te voeren in de wereldwijde beleggingspraktijk. Robeco is ondertekenaar van de PRI sinds 2006.

Geselecteerde fondsen

Er zijn nog geen fondsen geselecteerd. Ga naar de Fondsselector en voeg uw fondsen toe.
Rendement & risico
Morningstar

Je fondsen hebben een risico 7 of minder

Klik op de link
"Toon risicometer" voor het risico per fonds.

Verberg selectie Bekijk selectie
0Geselecteerde fondsen

Geselecteerde fondsen

Hier vind je jouw geselecteerde fondsen. Bekijk jouw selectie en koop je fondsen eenvoudig aan.

Sluiten